feriebolig.dk
feriebolig.dk
Home  Søg feriebolig  Om os  Ferieprodukter  Kontakt os  Tilmeld feriebolig  Ejerlogin  
feriebolig.dk


 Sydjylland

Booking
Feriebolig
Attraktioner
Pris og kalender
Lejeaftale
Photo Album
Tell a friend

Fiskenæs Gråsten - Sydjylland - Danmark

137869

Fiskenæs Gråsten. Ferie i Danmark. udlejes i Fiskenæs Gråsten, sydjylland, Danmark til personer. Gratis adgang til børnevenligt vandland i Marina Fiskenæs som kun ligger 100 meter fra dette dejlige hus i flotte omgivelser tæt ved by, skov og strand. Mod betaling er der adgang til et fantastisk wellnessområde. I forbindelse med badelandet er der både café og restaurant. Ønsker I at være mere for jer selv, er der både spa og sauna i huset. I umiddelbar nærhed findes store, fælles grønne arealer med legeplads, petanquebane, beachvolleybane og meget mere. Her findes også en marina med egen bådrampe. Huset ligger i Gråsten ikke langt fra Gråsten Slot og er et centralt udgangspunkt for mange oplevelser i en historisk egn. Der er heller ikke langt til hverken Aabenraa, Sønderborg eller Flensborg, som alle byder på spændende bymiljøer og gode shoppingmuligheder. Naturen er et kapitel for sig, hvor der bydes på mange muligheder for gå- og cykelture hele året rundt. For lystfiskeren er der et ideelt fiskevand i Flensborg Fjord og ved marinaen er der en fiskerenseplads. I receptionen kan en båd (lille jolle med motor) lejes. For golfentusiasten er der ikke langt til Benniksgaard Golf Center, en spændende golfbane, der ligger i et historisk og fredet naturområde i Rinkenæs ned til Flensborg Fjord.
Trådløs ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes), kort og kode kan købes i receptionen, hvor der også kan lånes trappeafskærmning, barneseng og barnestol.
Antal sengepladserAfstand til strand (km) Afstand til restaurant (km) Afstand til købmand (km) Hund tilladt Radio TV Video Parabol Telefon
,11
Pejs/brændeovn Solarie Sauna Spa Pool Vaskemaskine Opvaskemaskine Tørretumbler Køleskab Fryser
Signaturforklaring
 fiskenæs gråsten 137869 Fiskenæs Gråsten 137869 er oversat til Tysk
 fiskenæs gråsten 137869 Fiskenæs Gråsten 137869 er oversat til Dansk
 fiskenæs gråsten 137869 Fiskenæs Gråsten 137869 er oversat til Engelsk
 Fiskenæs Gråsten
 Fiskenæs Gråsten
 Fiskenæs Gråsten
nr. 137869
med ekstern nr. F08003

feriebolig.dk

feriebolig.dk feriebolig.dk